| Handeden Haberler... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
xGizem ♥ Handeci Admin ♥
Mesaj Sayısı : 178 Yaş : 30 Nerden? : Napcan Bizemi Gelcen... Isim ne? : SineM Hangi TakımLısın? : Ruh HaLin? : Rep : Not : ... Gizem ~ Aysu ~ DiLoş ~ GöKçe ... Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Handeden Haberler... Cuma Kas. 21, 2008 4:58 pm | |
| HANDE SORAL
Komedi Dükkanı’nda keşfedildim
Armağan nasıl bir karakter?
- Armağan ya da dizide sıkça duyacağınız lakabıyla Armi, lise son sınıf öğrencisi. Erkek gibi büyümüş, sokaklarda futbol oynayan, bisiklete binen, agresif, çabuk parlayan ve haksızlığa tahammülü olmayan bir karakter. Hiç aşık olmamış bir kız. En küçük kız kardeşine çok bağlı.
İlk kez bir dizide rol alıyorsunuz. Nasıl keşfedildiniz?
- "Komedi Dükkanı" programına seyirci olarak gittim. Seyircilerden birini sahneye istediler. Ben de hazır gitmiştim, çantam elimde bekliyordum. Birini istediklerinde çıktım sahneye. İzleyenler ve yönetmen de beğenince normalde beş dakika oynamam gerekirken, 45 dakika sahnede kaldım. Dizinin cast’ını yapan ajans şans eseri programı izleyince kendimi bu dizide buldum.
Bu ilk oyunculuk deneyiminiz değil herhalde...
- Daha önce çocuk oyunlarında yer aldım. Tiyatro eğitimim de vardı ama oyunculuk istememe rağmen başka alana yöneldim. Üç aydır Plato Film’den oyunculuk eğitimi alıyorum. Boğaziçi Üniversitesi’nde psikoloji okuyorum. Okuduğum bölüm de aslında oyunculuğa yabancı değil.
Setleri nasıl buldunuz?
- Daha bir bölümlük bir tecrübem var ama çok yorucu olmasına rağmen sevdiğiniz için katlanıyorsunuz. Setten çıkıyorum, uyumadan okula gidiyorum. | |
|
| |
RapunzeL..* ♥ Handeci Admin ♥
Mesaj Sayısı : 107 Nerden? : Danimarka Isim ne? : Gizem Hangi TakımLısın? : Ruh HaLin? : Rep : Not : HanDe SoraL^m Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Handeden Haberler... Cuma Kas. 21, 2008 5:03 pm | |
| | |
|
| |
xGizem ♥ Handeci Admin ♥
Mesaj Sayısı : 178 Yaş : 30 Nerden? : Napcan Bizemi Gelcen... Isim ne? : SineM Hangi TakımLısın? : Ruh HaLin? : Rep : Not : ... Gizem ~ Aysu ~ DiLoş ~ GöKçe ... Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Handeden Haberler... Cuma Kas. 21, 2008 7:44 pm | |
| | |
|
| |
Aysu ♥ Handeci Moderatör ♥
Mesaj Sayısı : 45 Hangi TakımLısın? : Rep : Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Handeden Haberler... C.tesi Kas. 22, 2008 3:45 pm | |
| tşkler ne gzl seyirci olarak gitmiş oyuncu olmuş | |
|
| |
RapunzeL..* ♥ Handeci Admin ♥
Mesaj Sayısı : 107 Nerden? : Danimarka Isim ne? : Gizem Hangi TakımLısın? : Ruh HaLin? : Rep : Not : HanDe SoraL^m Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Handeden Haberler... C.tesi Kas. 22, 2008 3:46 pm | |
| zuhaa ewtt | |
|
| |
xGizem ♥ Handeci Admin ♥
| Konu: Geri: Handeden Haberler... C.tesi Kas. 22, 2008 3:47 pm | |
| Ö.D cnm Ewet bn izlemiştim titanık bolumune katıldı xD | |
|
| |
Aysu ♥ Handeci Moderatör ♥
Mesaj Sayısı : 45 Hangi TakımLısın? : Rep : Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Handeden Haberler... C.tesi Kas. 22, 2008 3:49 pm | |
| ben resimlerini görmüştüm | |
|
| |
HANDENISTRAtÖR ♥ Deneme Mod ♥
Mesaj Sayısı : 77 Nerden? : aLmanya Isim ne? : zEhRa Hangi TakımLısın? : Ruh HaLin? : Rep : Not : fena erenji ve handeji Kayıt tarihi : 22/11/08
| Konu: Geri: Handeden Haberler... C.tesi Kas. 22, 2008 4:52 pm | |
| | |
|
| |
xGizem ♥ Handeci Admin ♥
| Konu: Geri: Handeden Haberler... C.tesi Kas. 22, 2008 5:03 pm | |
| | |
|
| |
!..PoFuDuq..!
Mesaj Sayısı : 8 Nerden? : sananexD Isim ne? : dilara Ruh HaLin? : Rep : Not : sinoşummm senii sefiyorummmm:D Kayıt tarihi : 10/12/08
| |
| |
xGizem ♥ Handeci Admin ♥
| Konu: Geri: Handeden Haberler... Çarş. Ara. 10, 2008 4:43 pm | |
| Önemli değil dilara ... xD | |
|
| |
| Handeden Haberler... | |
|